Bedrijfsuitje zandsculpturen

Wanneer medewerkers hard werken, is het van belang dat ze ook ontspannen. Een bedrijfsuitje zandsculpturen biedt de ideale gelegenheid.

Work hard, play hard!

Wanneer medewerkers hard werken, is het van groot belang dat ze ook ontspannen. Een bedrijfsuitje zandsculpturen biedt hiervoor de ideale gelegenheid. Collega’s gaan in teams aan de slag om met behulp van sculptuurzand de mooiste creaties te maken. Door samen te werken, creatief te denken en elkaars kwaliteiten te benutten ontstaan prachtige sculpturen. Hier wordt jaren later nog over gesproken!

Programma bedrijfsuitje zandsculpturen

Het bedrijfsuitje zandsculpturen begint met een uitleg door professionele zandcarvers en hoogopgeleide instructeurs. Zij onthullen de beste tips en tricks en leggen uit hoe de meest indrukwekkende creaties ontstaan. De teams gaan vervolgens zelf aan de slag met het bedenken van een ontwerp en het daadwerkelijk creëren van hun zandsculptuur. De zandcarvers en instructeurs assisteren en ondersteunen waar nodig. Achteraf worden er uiteraard foto’s van de creaties gemaakt voor op kantoor!

Locatie bedrijfsuitje

Het bedrijfsuitje zandsculpturen vindt plaats op het strand van Oostvoorne. Wil je dat het bedrijfsuitje op een andere locatie plaatsvindt? Dat kan! De locatie moet aan de volgende eisen voldoen:

  • De locatie moet toegankelijk zijn voor een bestelbus met aanhanger of een kleine vrachtwagen.
  • Op de locatie moet elektriciteit aanwezig zijn.
  • Op de locatie moet een waterpunt aanwezig zijn.
  • Wij bespreken de mogelijkheden graag.

Overtuigd? Boek nog vandaag.