Onderweg  naar Engeland (Weston)
19 april 2017 
2 min. leestijd

Onderweg naar Engeland (Weston)

Voor we daar aankomen moet eerst het vliegtuig worden gefixt…Vertraging dus..
Wachten, wachten, wachten..
Voorlopig zitten we nog wel even in Tottori Japan, waar waarschijnlijk een lange vlucht achteraan gaat komen.
Goed.. 2e poging, instappen. Iemand wacht mij op, om mij snel naar de gate te escorteren in Frankfurt, spannend! Hopelijk gaat alles goed nu. De overstaptijd is krap, maar het is gelukt!

Weston-super-Mare

Ik ben Edith in Amsterdam tegen gekomen en we gaan nu samen naar Bristol. Weston-super-Mare (ook wel eens Super Nightmare genoemd vanwege het slechte weer!) hopelijk blijft het mooi weer en een rustige droom in Weston, geen zin in nachtmerries. Totale reistijd was 26 uur van het hotel in Tottori naar het B&B in Weston-super-Mare. Morgen meteen aan de slag!

We maken foto opp’s, dat zijn sculpturen waar mensen voor of achter kunnen gaan staan en dan wordt er een foto gemaakt!

Wij maken figuren die negatief worden gecarved!

Topsy turvy in weston

Wat een heerlijk weer hebben we toch!

Morgen is de wedstrijd, spannend! Nog geen idee.. het thema voor dit festival: Topsy Turvy! Achterste voren, binnenste buiten, ondersteboven, alles is mogelijk!

Henry

Mijn idee gaat over het opzuigen van lelijke woorden en gemene dingen. Maak kennis met Henry!


Het begin is er! Nu nog het uitbeelden van de gemene dingen die in Henry verdwijnen. Henry zuigt alle vuile taal op. De vuile taal beeld ik uit als kleine grappige monstertjes die in de zuigmond van Henry verdwijnen.

En natuurlijk het mooie beeld van mijn 2e helft Edith!

De laatste dag was wel even pittig. Vooral toen de wind aantrok en de zon verdween achter de wolken. Hierdoor heb ik ook nog eens een verkoudheid opgelopen en zit ik natuurlijk weer te kuchen en te snotteren tijdens onze 3e rit naar Texas!
We vertrekken direct de volgende ochtend om 4:35, geen genade!

Automatische loopband

Eventjes iets anders nu, wat mij nogal opviel (een aantal jaren terug al, maar nooit vaak besproken) is de automatische loopband, die zie je op bijna alle luchthavens. Als ik dan moe ben, zoals vandaag, wil je er wel even gretig gebruik van maken!
Dus ik loop op zo’n ding af en tot mijn grote teleurstelling …defect… Wat nou het gekke is.. je houdt toch rekening met de eventuele verwachte snelheid. Probeer het eens op te merken, echt gek!
Misschien als ik een kunstwerk maak over versnelling, dat ik gewoon een stuk loopband fabriceer! Zou het dan ook werken?


Nog 1 vlucht naar Corpus Christy!
Het 3e project is een wedstrijd, maar je maakt ook een paar logo’s uit zand voor donerende bedrijven!

Weston supermare England 2017 stijgerart.nl

Geplaatst door Wilfred Stijger op Zondag 16 april 2017

Over de schrijver
Reactie plaatsen