Waarom zandsculpturen met teambuilding?
17 januari 2020 
1 min. leestijd

Waarom zandsculpturen met teambuilding?

Ben jij op zoek naar de perfecte teambuilding activiteit? Ga dan samen met collega’s zandsculpturen maken! Na een zandsculpturen teambuilding is geen team, afdeling of bedrijf meer hetzelfde. De collegialiteit en de productiviteit zijn verhoogd en jaren later wordt er nog over deze activiteit gesproken.

Waarom zandsculpturen?

Iedereen heeft ze weleens gezien: kunstenaars die van zand de prachtigste sculpturen maken. Veel mensen denken dat zij dat zelf nooit zouden kunnen, maar niets is minder waar. Zandsculpturen maken kan iedereen! Door samen te werken en je creativiteit de vrije loop te laten creëer je de mooiste dingen. Daarom is zandsculpturen teambuilding de ideale activiteit om met collega’s te doen.

Waarom teambuilding?

Het doel van teambuilding activiteiten is het functioneren van een team, afdeling of bedrijf te optimaliseren. Dat bereik je doordat collega’s tijdens zulke activiteiten moeten samenwerken, communiceren en op elkaar moeten vertrouwen. Tijdens zandsculpturen teambuilding komen al deze aspecten aan bod.

Wat houdt zandsculpturen teambuilding in?

Tijdens zandsculpturen teambuilding krijgen alle deelnemers eerst een uitleg van ervaren zandcarvers en instructeurs over het maken van zandsculpturen. Zij vertellen hoe een zandsculptuur wordt opgebouwd en welke technieken worden gebruikt. Daarna gaan de deelnemers in teamverband aan de slag. Creativiteit speelt bij zandsculpturen teambuilding een grote rol, want elk team bedenkt zelf een ontwerp. Vaak komt de collega van wie je het het minst verwacht met het meest originele idee! Doordat tijdens zandsculpturen teambuilding de juiste materialen en het beste sculpturenzand aanwezig zijn, is het voor iedereen mogelijk een mooie creatie neer te zetten. Wanneer alle zandsculpturen klaar zijn is er uiteraard mogelijkheid om elkaars kunstwerken te bewonderen en foto’s van het eindresultaat te maken.

Waar kun je zandsculpturen?

Zandsculpturen teambuilding kan op elke gewenste locatie. Het is wel van belang dat de locatie bereikbaar is voor een bestelbus met aanhanger. Bij groepen vanaf 60 een kleine vrachtwagen. Ook moet er elektriciteit en een waterpunt aanwezig zijn.

Zandsculpturen combineren met een andere activiteit?

Een workshop zandsculpturen duurt ongeveer 2,5 uur. Wil je graag een dag vol teambuilding activiteiten organiseren? Wij denken graag met je mee over een dagprogramma. We kunnen het zandsculpturen bijvoorbeeld combineren met een andere activiteit of uitbreiden met horeca- en/of vergaderfaciliteiten.

Prijzen zandsculpturen

Zandsculpturen teambuilding is te boeken vanaf  20 personen op iedere locatie voor prijzen kun je het best even contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie?

Wil je meer informatie over zandsculpturen ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen