Wat het zandsculpturenfestival in Garderen met First Choice Events te maken heeft?
28 maart 2016 
1 min. leestijd

Wat het zandsculpturenfestival in Garderen met First Choice Events te maken heeft?

Het zandsculpturen festival in Garderen 2016 is vanaf 15 april t/m 29 oktober geopend

(behalve op zondag!)

Dit festijn spreekt me aan, omdat ik zelf zandsculpturen workshops begeleid, hier bij First Choice Events én een vriendin collega beeldend kunstenaar Damian van der Velden, op het festijn in Garderen een zandsculptuur maakt, samen met haar zus en nog vele anderen.

Er volgt nu een reeks blogs, waarin ik Damian volg van begin tot eind. Damian zal in Garderen aan het werk zijn van 29 maart tot en met 7 april.

 

Damian is een professioneel zandkunstenaar die nog van vele andere markten thuis is, maar die we nu gaan zien als sand carver.

 

Damian staat ook in de stal van First Choice events en wordt van stal gehaald ;-) bij iedere opdracht van groot en professioneel formaat. Met regelmaat krijgen we de opdracht om voor bedrijven, een zandbeeld te maken. Een afbeelding naar wens, wordt besproken. Vaak wordt er ook het logo van het bedrijf in verwerkt.

Als de vraag er is, combineren we het bouwen van een groot sculptuur van zand, met een inloopworkshop voor bezoekers van onze opdrachtgever, of geven wij professionele zandsculptuur workshops voor haar werknemers. Onze getalenteerde instructeurs staan te trappelen, om alle ins & outs uit te leggen. Zodat iedereen vanuit elk niveau zichzelf kan overtreffen! Het is nog nooit voorgekomen dat er iemand naar huis ging met een “mwoah- gevoel” ;-)

Maar nu op naar Zeeland, naar Garderen! Waar de voorbereidingen al volop van start zijn gegaan!

 

 

Damian is haar spullen bij elkaar aan het zoeken en haar tassen aan het inpakken. Klaar voor de reis naar de Veluwe. Waar ze samen met haar zus en vele anderen, aan de slag gaat. Ik zal zo nu en dan met haar in contact zijn en verslag doen, op mijn eigen wijze manier :-)

 

Ik ben benieuwd wat het ons gaat laten zien en wellicht leren! Er plopt mij al een eerste vraag op: “Er waait best een flinke storm, hoe zou ze daar mee om gaan, tijdens het sculpturen? Heb je daar als sculpturist heel veel last van? Ik hoop hier binnenkort antwoord op te krijgen!

Enjoy life & tot de volgende blog!

Ingrid :-)

Over de schrijver
Reactie plaatsen