Zandkunstenaars gezocht voor tv programma.
16 april 2019 
1 min. leestijd

Zandkunstenaars gezocht voor tv programma.

Ben jij gefascineerd door zandsculpturen en ben jij een pro, semi pro, of gewoon een bewonderaar met gouden handjes. Geef je dan snel op voor deze unieke kans.

Is het jouw passie om Zandsculpturen te maken of  en durf jij het aan om je zandsculpturen te meten aan andere makers in een gloednieuw televisieprogramma? Geef je dan op voor Zandkunstenaars in competitie! Voor dit nieuwe programma voor omroep MAX  op NPO1 zijn wij op zoek naar gepassioneerde makers die in de eerste twee weken van juni beschikbaar zijn en het leuk vinden om te strijd om de titel Zandkunstenaar 2019.

Nieuw talent krijgt ook een kans.

Een paar jaar geleden had ik een gesprek met Sabine. Zij was toen carver bij de zandacademie. Haar verhaal spreekt boekdelen. Na het grafisch lyceum heeft ze  gekozen voor de zekerheid van een vaste baan als receptioniste bij een tandarts praktijk. Bij toeval ontdekte ze tijdens een bedrijfsuitje zandsculpturen haar talent. Ze kon daarna aan de slag met haar passie. Ze is toen zelfs daardoor nog in Frankrijk en Engeland ‘gestrand’ om sculpturen te bouwen.

Sabine is slechts een van de vele creatievelingen Die in eerste instantie hun passie niet kunnen/durven te volgen. Jij ook?

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar 6 zandkunstenaars die samen met een side-kick (bijv. familielid of goede vriend(in)) dit avontuur aan willen gaan. Ook als je minder ervaring hebt maar je denkt wel over een talent zoals Sabine te beschikken is aanmelden de moeite waard.

Enthousiast geworden? Geef je op en stuur je gegevens, naam / adres / leeftijd / evt zand-ervaring/
telefoonnummer naar onderstaand mailadres dan nemen wij contact met je op.
zandkunstenaars@skyhightv.nl

Over de schrijver
Pierre-Henri VERSTRAETE
Door

Pierre-Henri VERSTRAETE

op 01 Dec 2019

Nog steeds operationeel?

Reactie plaatsen