Page content

Zandsculpturen & Bamboe bouwen met VSO De Rede in Kraggenburg

Zandsculpturen & Bamboe bouwen met VSO De Rede in Kraggenburg

De dag begon een beetje bewolkt en onderweg in de auto vroegen wij ons af of het wel droog zou blijven. Eenmaal op de prachtige locatie, Netl de Wildste Tuin, aangekomen, kwam het zonnetje door en konden we beginnen met de workshop zandsculpturen.

Na een korte uitleg, werden de teams gemaakt en begon iedereen vol goede moed aan hun zandsculptuur. Het zand werd in de mallen gedaan en het compacten kon beginnen. Zoals op de foto’s te zien is, hadden sommige daar een zeer speciale tactiek voor 😉 Waarom stampen met tools, als je er zelf ook in kan staan?

Na het compacten begon het creatieve proces. Verschillende ideeën voor een nieuwe school werden bedacht en al snel kwamen er vormen tevoorschijn. Na de grote vormen te hebben gemaakt, kwamen de details aan de beurt. Hoe krijg je het zand nou mooi glad? Werd er gevraagd. Blazen, was het simpele antwoord.

Ik loop hier nog een blaasontsteking op door al dat geblaas!

Maar na al dat geblaas, waren de resultaten prachtig! Iedereen kreeg de kans om hun zandsculptuur kort toe te lichten en een trotse foto te maken met het zandsculptuur.

Na de lunch gingen we Bamboe bouwen. Na een beetje aanmoediging gingen ze aan de slag en kwamen ze er al snel achter hoe leuk het Bamboe bouwen wel niet is. Zelfs zo leuk, dat sommige het op het einde moeilijk vonden om het los te laten! 😉

Na een groepsfoto met de hoge brug, kwam er nog een laatste uitdaging. De brug naar de waterkant dragen, zodat daar ook nog een foto gemaakt kon worden. Door het goede teamwork is dat natuurlijk gelukt en is die foto nu te bewonderen boven de blog!

Wij hebben er van genoten en we hopen dat jullie ook een leuke dag hebben gehad. Geniet hieronder nog even na van alle gemaakte foto’s!

Zandsculpturen in Kraggenburg

Zandsculpturen in Kraggenburg

Zandsculpturen in Kraggenburg

Zandsculpturen in Kraggenburg

Zandsculpturen in Kraggenburg

Zandsculpturen in Kraggenburg

Bamboe bouwen in Kraggenburg

Bamboe bouwen in Kraggenburg

Bamboe bouwen in Kraggenburg

Bamboe bouwen in Kraggenburg

Facts:

Locatie: Netl de Wildste Tuin, Kraggenberg

Datum: 8 juni 2017

Programma: workshop zandsculpturen & Bamboe bouwen

Gezelschap: VSO De Rede

Aantal personen: 25

Jasper Boekbinder
Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 First choice Events richt zich op de zakelijke markt voor bedijfsuitjes en teambuildingactiviteiten.Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden.

Comment Section

0 reacties op “Zandsculpturen & Bamboe bouwen met VSO De Rede in Kraggenburg

Plaats een reactie


*