Zandsculpturen in Parksville
26 augustus 2017 
1 min. leestijd

Zandsculpturen in Parksville

Bij thuiskomst meteen de tuin even aangepakt, want het was een jungle. ‘Is het nog wel bij te houden voor jullie’ hoor ik u denken? Nou het groeit allemaal wel snel. Onze nieuwe buren waren zelfs ongerust. Dat zegt toch wel wat! Ik heb mijn buren verteld dat ik te volgen was op Instagram, Twitter en Facebook zodat ze weten waarom de tuin zo hard groeit en wij niet vaak thuis zijn.

Ik schrijf nu vanuit de KLM lounge op Schiphol. We waren 7:00 u vertrokken uit Pieterburen en zijn nu op weg naar een parking spot van park Motel. Dat viel trouwens best tegen. We hebben erg lang moeten wachten op een bus, die dan ook nog eens super heet vanbinnen was. Nog een tussenstop gehad om nog meer mensen op te halen, terwijl het zweet over mijn rug gutste. Oké, volgende keer weer met Parkflyrent.

Parksville is een prachtige plek in Canada. Zeker wanneer wij er zijn, want dan is er het quality food sandsculpting exhibition festival!

Sponsor KD Air staat klaar voor vertrek. Na aankomst eerst even bijkomen in ons hotel en dan heerlijk sushi eten. Daarna even gewandeld en proberen wakker te blijven vanwege een jetlag.

De volgende dag timmeren we dan de mallen in elkaar en maken we wat logo’s uit zand om onze reiskosten wat te beperken.
Ik heb van het hele proces een timelaps filmpje gemaakt, die te zien is op mijn Youtube channel (stijgerart)
Leuk als u subscribed! Het thema was 150 jaar Canada en ik maakte een heel oude man die zijn 150ste verjaardag vierde. Deze was uiteindelijk goed voor de 2e prijs!

Filmpje te zien op:
https://youtu.be/BKPyW9G71iU

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen