Zandsculpturen in Zweden deel 2
03 april 2018 
1 min. leestijd

Zandsculpturen in Zweden deel 2

Ons avontuur in Zweden gaat verder. We gaan in Jukkasjärvi de kerk, een hal en de receptie aanpakken! Het ontwerp maken wij ter plekke. Iets unieks voor het Icehotel, om zonder ontwerp te beginnen. Mensen die mij kennen, weten dat dit voor mij het beste werkt, improviseren.

Terug naar Zweden. In Jukkasjervy.

Goed nieuws!

Zandsculpturen Zweden

Gelukkig is Tjâsa beter, althans de kanker is overwonnen. Tjâsa is nog wel erg moe van alle behandelingen, dus zal ze een weekje later aankomen en hopelijk kan ze dan doen wat ze wil. Zij is één van de meiden die al jaren voor het ijshotel werkt en kan van alles, zand, hout, ijs noem maar op!

Samen zijn wij een goed team!

Flowerpower

Ons thema is flowerpower! Wij zijn ondertussen begonnen met de hal & receptie en hebben wat geëxperimenteerd met ijs. Het ijs maken we met bloemenpatronen erin. Verder begonnen we met een “Flowerfall” er komen ijsbolletjes in die het licht reflecteren.

Ook komt er een bankje omheen met rendierhuid erop, pretty cool!

Wat ook een erg leuke bijkomstigheid is, is dat we in ons eigen gemaakte kerkje gaan trouwen. We wilden dit 2 jaar geleden al proberen maar toen hadden we best veel vertraging en moesten we onze plannen helaas uitstellen. We hadden nog overwogen om in januari terug te komen, maar we hadden het alweer erg druk met opdrachten.

Maar nu gaat het dan toch gebeuren! Wij gaan trouwen in ons zelfgemaakte kerkje!

Over de schrijver
Reactie plaatsen