Zandsculpturen Oss

Zandsculpturen Oss

Het blijft een prachtig fenomeen en het zijn ware kunstwerken: zandsculpturen. Vaak blijven de zandsculpturen maandenlang staan en trotseren ze weer en wind. Ieder jaar kunnen bezoekers van eind mei tot en met september genieten van het Zandsculpturen Festival Brabant in de gemeente Oss. Metershoge zandsculpturen in de meest prachtige vormen zijn het bekijken meer dan waard. Kom meer te weten over Zandsculpturen Oss 2016 waaronder programma en openingstijden, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.
Bezoektips:
Kermis Uden
Open dag PSV
Volkel in de Wolken

Zandsculpturen Oss 2016

Bijna 1 miljoen kilo zand wordt omgetoverd in de meest prachtige zandsculpturen tijdens het evenement Zandsculpturen Oss. Dit evenement heet eigenlijk officieel Zandsculpturen Festival Brabant. De sculpturen zijn soms tot wel acht meter hoog, zeer indrukwekkend dus. Aan de creatie van de zandsculpturen werken kunstenaars uit Nederland en andere landen mee, de bouw neemt maar liefst twee weken in beslag. Behalve zandsculpturen kan je ook genieten van workshops, een terras, demonstratie en workshops die op het programma staan. Ook voor kinderen is het een boeiend evenement en natuurlijk mogen ze ook zelf spelen in een zandbak. Het evenement Zandsculpturen Oss vindt plaats van zaterdag 18 juni tot en met zondag 2 oktober 2016.

Openingstijden

In 2016 is het festival Oss dagelijks geopend.

De openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Je hebt toegang tot 17.30 uur. Op donderdag is het terrein ook 's avonds te bezoeken.

Prijzen


Een toegangskaartje voor Zandsculpturen Oss kost:

Volwassenen € 4,50 per persoon.
Kinderen van 3 – 15 jaar  € 3,- per persoon
Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis
Studenten en senioren (65+) € 4,- per persoon
Seizoenspas € 10,- per persoon.

Bezoeken Zandsculpturen Oss


Het evenement Zandsculpturen Oss vindt plaats op het terein van de voormalige Bergoss Fabriek. Kom je met de auto? Stel dan je navigatie in op Oostwal 177 te Oss. Parkeren is mogelijk in de betaalde parkeergarage Bergoss die op loopafstand van het zandsculpturenfestival is gelegen. Een andere goede optie is de trein, je loopt in minder dan vijf minuten van treinstation Oss naar Zandsculpturen Oss.
Reactie plaatsen